banner2779
banner2752
banner2750

Denli İstifa Etti, Dosyasını  Verdi

Kalabalık bir destekçi gurubu ve ailesiyle partiye gelen Faruk Denli, dosyasını teslim etti. Faruk Denli’nin dosyasını teslim alan Şener Söğüt, “Çok yoğun, coşkulu, heyecanlı bir aday adaylık dönemi geçiriyoruz. Hemen hemen bütün aday adayları bu salonda, bu da AK partide ki birlik, beraberlik ve kardeşliğin göstergesi. Adeta aday adayları ben olmayayım sen ol diyiyor. Ben kendisini bu gününde yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim. Faruk denli Hereke’de belde başkanlığı, 2 dönem meclis üyeliği ve bir dönem belediye başkan yardımcılığı yaptı. Bugün itibariyle de istifa ederek yeni bir pozisyon için aday adayı oldu” dedi.

Aday adaylığı ile ilgili açıklama yapan Faruk Denli konuşmasında, “2002 yılından bu yana parti içinde çeşitli birimlerde görev aldım. Değişik kademelerde farklı alan ve görevlerde bulundum. Bundan sonra da niyetim farklı alanlarda hizmete devam etmek. Partimizin kurucusu ve Başkomutanımızın dediği gibi millete hizmet için daha çok daha çok çalışacağız. Hizmete farklı bir pozisyonda dem etmek ve yar almak için aday adalığına karar verdim. Hangimiz için ve ilçemiz için hayırlı olacaksa onun adaylığına karar verileceğine inanıyorum. Körfez en iyisine layıktır, bu görev verilirse bir kademe daha hizmet çıtasını yükseltmek için çok çalışacağım. AK Parti de rakip yoktur Refik vardır, yol arkadaşlığı vardır. En iyi hizmeti verecek olana Allah bu görevi nasip etsin. Bu bir bayrak ve hizmet yarışıdır” dedi.

Konuşmalardan sonra aday adaylığı dosyasını teslim eden Faruk Denli, salonda bulunan diğer aday adayları ve ailesi ile daha sonra da dışarda desteğe gelen kalabalık gurupla resim çektirdi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751