banner2779
banner2752
banner2750

Deprem Müzesi’nden Çok Etkilendiler

Türkiye’nin deprem ülkesi olduğu gerçeğinden hareket edilerek ortak bir deprem kültürü oluşturmak amacıyla Cephanelik bölgesinde yaptırılan Deprem Müzesi’ni  Avrupalı öğretmenler ile Kocaeli Mali Müşavirler Derneği de ziyaret etti.

ÇOK ETKİLENDİLER

Erasmus STEM+A Projesi kapsamında Macaristan, İtalya, İspanya, Polonya ve Bulgaristan’dan İzmit’e gelen 15 öğretmen ziyaret ettikleri 17 Ağustos Deprem Anma ve Farkındalık Müzesi’nden oldukça etkilendiler. Rehber eşliğinde Deprem Müzesi’ni gezen, simülasyon eşliğinde deprem anını yaşayan Avrupalı öğretmenler, “ deprem haberlerini çok okurduk fakat depremin nasıl bir şey olduğunu bilmiyorduk. Burada gördüğümüz  fotoğraflar, görüntü ve sesler sayesinde adeta depremi yaşadık. Türkiye’de böyle bir yer olduğunu görmek bizleri oldukça şaşırttı. Herkesin  gelip görmesi gereken böyle bir projeyi hayata geçirenleri tebrik ediyoruz” dediler. Konuk öğretmenler, müzede bol bol fotoğraf da çektiler. 

Deprem Müzesi’ni Kocaeli Mali Müşavirler Derneği yönetimi de ziyaret etti. Yetkililerden  müze hakkında bilgi alan mali müşavirler” şehrimize böylesine anlamlı bir projeyi kazandıran İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a ne kadar teşekkür etsek azdır” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751