banner2779
banner2752
banner2750

Deprem Şehitleri Derince’de Anılacak

Merkez Camilerden Araç Kaldırılacak

17 Ağustos Depremi’nin 19. yılında Derince Belediyesi tarafından deprem şehitlerini anma amacıyla ilçede bir dizi program düzenlenecek. 16 Ağustos Perşembe (Yarın) günü Deprem Şehitliği’nde düzenlenecek programa katılmak isteyen vatandaşlar için ikindi namazından sonra Yenikent Merkez Camii, Yenikent İmamı Azam Camii, Yavuz Sultan Merkez Camii, Dumlupınar Yıldırım Camii, Derince Belediyesi Hizmet Binası Önü, İbni Sina Fatih Camii, İbni Sina Evliya Camii, Çenedağ Cımbızlar Camii, Harmantarla Camii, Mersincik Çınarlıdere Camii ve Çınarlı Merkez Camii önünden otobüsler kaldırılacak.

Kur'an-ı Kerim Tilaveti Okunacak

Çınarlı Deprem Şehitliği’nde akşam namazından önce başlayacak olan Deprem Şehitleri’ni Anma Programı’nda ilk olarak Kur'an-ı Kerim Tilaveti okunacak ve ardından cemaatle birlikte akşam namazı kılınacak. Akşam namazının ardından dualarla devam edecek olan programda deprem şehitlerimiz bir kez daha rahmetle anılacak. Ayrıca Deprem Şehitleri’ni Anma Programı süresince Derince Belediyesi tarafından vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751