Deprem Şehitlerimiz Dualarla Anılacak

Kent Meydanı’nda anma programı

Merkezi Gölcük olan 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 18. yılında, deprem şehitlerimizi anmak için Derince’de bir program düzenlenecek. Derince Belediyesi’nin ev sahipliğinde 17 Ağustos Perşembe günü Kent Meydanı’na gerçekleşecek olan anma programı saat 18.30’da başlayacak. İlçe halkının yoğun ilgi göstermesi beklenen anma etkinliğinde Mevlid-i Şerif okunacak ve vatandaşlara yemek ikramında bulunulacak.

 

Deprem Şehitliği’ne ring servisi

Kent Meydanı’nda akşam namazı öncesinde düzenlenecek olan anma etkinliğinin yanı sıra 17 Ağustos Perşembe günü Deprem Şehitliği'ne gitmek isteyen vatandaşlar için de araç temini sağlanacak. Derince Belediyesi tarafından yapılacak olan ring servisi ile ikindi namazının ardından merkez camiler ve mahalle muhtarlıkları önünden Çınarlı Deprem Şehitliği’ne otobüsler kaldırılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817