banner2779
banner2752
banner2750

Deprem Şehitlerimiz Dualarla Anıldı


 

Muhtarlıklardan Araç Kaldırıldı

Bundan 20 yıl önce 17 Ağustos 1999 tarihinde gerçekleşen Marmara Depremi'nin yıl dönümü dolayısıyla bölge genelinde olduğu gibi Derince’de de bir anma programı düzenlendi. Derince Belediyesi’nin Çınarlı 17 Ağustos Deprem Şehitliği'nde gerçekleştirdiği programda ilçe halkı deprem şehitlerimiz için hep birlikte dua etti. İlçe merkezindeki on mahalle muhtarlığı ve Derince Belediyesi hizmet binası önünden kalkan otobüslerle Şehitliğe gelen vatandaşlar burada deprem felaketinde yaşamını yitiren yakınlarının mezarları başında dua etti.

Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif

17 Ağustos Marmara Depremi’nin 20. yılı dolayısıyla düzenlenen anma etkinliğine Derince Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Şirin ve Kemal Bayraktar, AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, MHP İlçe Başkanı Zeki Omurca, Belediye Meclis Üyeleri Kenan Yalçın, Nurhan Baytak, Abdullah Yıldırım,  muhtarlar Osman Koçyiğit, Ömer Karadeniz ve Erol Küçük ile çok sayıda vatandaş katıldı. Akşam namazından önce başlayan programda İlçe Müftülüğü İmam Hatipleri Çetin Kıranşal, Ünal Köprülü ve İbrahim Demiröz tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti, Mevlid-i Şerif ve ilahiler okunarak deprem şehitlerimiz rahmetle anıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751