Depremzede Öğrenciler  İçin Yardım Kermesi

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen ve büyük bir yıkıma sebebiyet veren iki büyük deprem sonrasında çok sayıda insan bölgeden ayrılarak kentimize ve çevre illerde ağırlanmaya başlandı.

BÜTÜN GELİR DEPREMZEDE

ÖĞRENCİLERE AKTARILACAK

Bu kapsamda depremzede öğrenciler için Kadın Meclisi tarafından bir destek çalışması başlatıldı. Meclis Başkan Zehra Coşkun Salih öncülüğünde düzenlenen “Dayanışma Günü Kermesi” etkinliğinde, Körfezli kadınlar tarafından hazırlanan ve satışa sunulan ürünlerden elde edilen gelirin, Körfez ilçede bulunan depremzede öğrencilerin eğitimi için kullanılacağı kaydedildi.

BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

Tütünçiftlik Kültür Merkezi karşısındaki Kiraz Kafe’de düzenlenen programa siyasiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri destek verdi. Programa katılanlar arasında; Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Körfez Belediye Başkan Vekili İbrahim Çırpan, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Kent Konseyi Genel Sekreteri Aslı Kuş, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zehra Coşkun Salih, meclis üyesi Ayşe Hacet Aşar, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, MHP Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir, BBP Körfez İlçe Başkanı Bayram Kurtaran, kentimizin saygın iş insanlarından Tugay Polat ve eşi Gülşen Polat, Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı ile çok sayıda davetli katıldı.

BAŞKAN SALİH TEŞEKKÜR ETTİ

Kermes etkinliğinin sonunda bir açıklama yapan Kadın Meclisi Başkanı Zehra Coşkun Salih, “Dayanışma Günü Kermesimizde elde edeceğimiz tüm kazancımız ilçemizdeki depremzede öğrencilerimiz için kullanılacak. Destek olmak üzere yanımızda bulunan, bu özel programda desteklerini esirgemeyen tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız. Biz birlikte Körfez’iz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817