DER-MEK AİLESİ SERGİYE HAZIR
 43 branşta 118 kurs açıldı

Bu yıl 43 branşta düzenlenen 118 kursla ilçe genelinde 3 bin 500 kursiyere eğitim olanağı sağlayan Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları'nda (DER-MEK) yılsonu sergisi hazırlıkları sürüyor. Derince Belediyesi’nin İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte kurslar düzenlediği DER-MEK bünyesindeki altı merkez noktası olan Kusachi, Mersincik, Fatih, Yenikent, Çınarlı ve Sırrıpaşa’da eğitim gören kursiyerler yılsonu sergisine hazır.

 

Yılsonu sergisine davet

İğne oyasından el nakışına, fotoğrafçılıktan cilt bakımına kadar 43 branşta eğitimlerin verildiği DER-MEK’te artık geriye sayım başladı. DER-MEK ailesinin ev sahipliğinde yapılacak ve yoğun ilgi görmesi beklenen yılsonu sergisi 1 Haziran Çarşamba günü gerçekleşecek. Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan ve bütün ilçe halkının davetli olduğu serginin başlama saati ise 14.00 olarak belirlendi.

 

SERGİ 1-2: DER-MEK bünyesindeki altı merkez noktası olan Kusachi, Mersincik, Fatih, Yenikent, Çınarlı ve Sırrıpaşa’da eğitim gören kursiyerler yılsonu sergisine hazır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817