banner2779
banner2752
banner2750

DER-MEK AİLESİNİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MUTLULUĞU
 Yenikent DER-MEK’e ziyaret

Derince Belediyesi’nin Halk Eğitim Müdürlüğü ile eğitime yönelik projeler çerçevesinde uygulamaya geçirdiği DER-MEK’te (Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları) çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. İlçe genelindeki 7 ayrı noktada faaliyette bulunan DER-MEK’te eğitim veren öğretmen ve usta öğreticiler de 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde unutulmadı. Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları'nda eğitim gören kursiyerler ve kurs yetkilileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle usta öğreticiler için çeşitli kutlamalar düzenlerken, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Işık da Yenikent DER-MEK binasına bir ziyaret gerçekleştirdi.

 

Binlerce Derinceliye hizmet ediliyor

Burada eğitim veren öğretmen ve usta öğreticilere karanfil takdim ederek Öğretmenler Günü’nü kutlayan Başkan Yardımcısı Işık “Öğretmenlerimiz çocuklarımızı eğiten ve onlara hayatın birçok noktasındaki bilgileri aktaran kişilerdir. Yine burada eğitim veren usta öğreticilerimiz de bilgi ve deneyimlerini kursiyerlerimizle paylaşıyor. Halk Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte düzenlediğimiz bu kurslarımızda binlerce vatandaşımıza hizmet etme olanağı buluyoruz. 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle başta DER-MEK bünyesinde görev alan tüm öğretmenlerimizin bu özel günlerini kutluyor, başarılı çalışmaların devamını temenni ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751