DER-MEK YENİ DÖNEME HAZIR
 İlk ders zili 19 Ekim’de

Derince Belediyesi’nin İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte eğitime yönelik hizmet verdiği Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları’nda (DER-MEK) yeni eğitim-öğretim dönemi için hazırlıklar tamamlandı. Yeni eğitim-öğretim döneminin 19 Ekim Pazartesi günü başlayacağı DER-MEK’te öğretim görevlileri ve kursiyerler, yapılan toplantılarla yol haritasını çizdi. İlk olarak DER-MEK sorumlusu Serkan Saka’nın öncülüğünde gerçekleşen toplantıda usta eğiticiler bir araya gelerek yeni dönemin kurallarını belirledi. Öğretim görevlileri, toplantının ardından kursiyerlerle bir araya gelerek yeni dönemle ilgili bilgilendirme yaptı.

 

3 branş daha açıldı

İlçe halkının talepleri doğrultusunda hizmet vermeyi sürdüren DER-MEK’e bu dönem de ilgi çok büyük. Başlangıç olarak bin 760 kişinin başvuruda bulunduğu kurslarda vatandaşlar dönem boyunca usta eğiticiler eşliğinde eğitim görecek. Geçtiğimiz dönem 40 ayrı branşa ek olarak 3 kurs daha halkın hizmetine açıldı. DER-MEK’te yeni dönemin başlamasıyla birlikte vatandaşlar Osmanlıca, Rusça ve fitness branşlarında da eğitimlere katılabilecek. Kurs sayısının 43 branşa yükseldiği DER-MEK, 6 ayrı merkezde ilçe halkına hizmet etmeye devam edecek. Kurslarla ilgili bilgi edinmek isteyenler 2231011 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilir.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817