DER-MEK’TE 85 KURSİYER MEZUN OLDU
 “Ailelerin desteği önemli”

Derince Belediyesi’nin İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ile ilçe genelinde açtığı eğitime yönelik merkezler arasında yer alan Kusachi DER-MEK’te 85 kursiyer satranç eğitimlerini başarıyla tamamladı. Aldıkları eğitimlerle turnuvalara da katılan minikler, kazandıkları başarıların ardından Derince Belediye Başkan Vekili Nurettin Işık’ı aileleriyle birlikte ziyaret etti. Minik satranç ustalarının ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vekili Işık, “Çocuklarımızın gelişimlerine katkıda bulunulması noktasında bizler elimizden gelen tüm gayreti göstermeye çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için daima elimizi taşın altına koymaya hazırız. Alilelerimizin de bu noktada çocuklarının yanında olması ve onlara destek vermeleri bizim açımızdan çok sevindirici bir durum. Ebeveynlerin genç arkadaşlarımızı spora yönlendirmesi ve teşvik etmesi çok önemli” dedi.

 

Arda Kocaeli şampiyonu oldu

Eğitmen Arif Aksüt nezaretinde DER-MEK’te gerçekleşen eğitimleri başarıyla tamamlayan minikler Kocaeli’de 14 Yaş kategorisinde gerçekleşen Satranç Turnuvası’na katıldı. 156 kişinin katıldığı turnuvada Arda Talha Akçay Kocaeli şampiyonu olurken Zehra Dila Duman’da ikinci olarak büyük bir başarıya imza attı. Yine 14 Yaş kategorisinde mücadele eden Hudalfa Yücelli 8. , Mustafa Barış Alan 12. olarak turnuvayı tamamladı. Takım halinde gerçekleşen yarışmalarda ise Büyüklerde, Ahmet Tuna Şenmemiş, Alparslan Vural ve Kadir Kuyrukluyıldız Kocaeli 4.’sü olarak büyük sevinç yaşadı. Yıldızlar kategorisinde de Enes Ünaldı, Muhammet Tunahan ve Kaya Arda Talha mücadele etti.

 ,

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817