DER-MEK’TE BAŞVURULAR SONA ERİYOR

Derince Belediyesi’nin İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte hizmet verdiği kurs merkezlerinde yeni dönem kayıtları sona eriyor. Kısa adı DER-MEK olan Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları’nda kayıtlar 21 Ağustos tarihinde başlamıştı. Geride kalan süreçte 2 bin 110 kursiyer kurslar için müracaatta bulundu. 2017-2018 eğitim öğretim yılında altı ayrı merkezde faaliyetlerini sürdürecek olan DER-MEK’te müracaatlar 29 Eylül Cuma günü sona erecek. 2 Ekim Pazartesi günü faaliyetlere başlayacak olan DER-MEK’teki kurslarla ilgili bilgi edinmek isteyenler 2231011 numaralı telefondan detaylı bilgi alabiliyor.

Kurs Merkezleri:

Yenikent DER-MEK

Yenikent Mahallesi, Mürsel Sokak, No: 14

Kusachi DER-MEK

Dumlupınar Mahallesi, Ural Sokak, No: 2

Çınarlı DER-MEK

Çınarlı Mahallesi, 11. Sokak, No: 16

Mersincik DER-MEK

Mersincik Mahallesi, Hayat Caddesi, Kılıç Sokak, No: 2

Fatih DER-MEK

Fatih Sultan Mahallesi, Engin Caddesi

Sırrıpaşa DER-MEK

Sırrıpaşa Mahallesi, Çenedere Caddesi, Birlikspor Altyapı Tesisleri

Resimaltı:

KAYITLAR 1-2-3: Bu yıl 2 bin 110 kursiyerin kayıt yaptırdığı Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları’nda müracaatlar 29 Eylül Cuma günü sona erecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817