DER-TOGEM örnek olmalı


Hanımlardan ziyaret

Derince Belediyesi’nin toplumsal uzlaşı çerçevesinde hayata koyduğu ve tüm ilçe halkının desteğini alarak yoluna devam eden Derince Toplumsal Gelişim Merkezi (DER-TOGEM), ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Siyasi çevrelerin de geniş desteğini alan kurumu bu kez AK Parti Derince Kadın Kolları Yönetimi ziyaret etti. 10 mahalle başkanı ile birlikte DER-TOGEM’i ziyaret eden AK Parti Derince Kadın Kolları Başkanı Hülya Akdilek, Derince Toplumsal Gelişim Merkezi’nin yaptığı başarılı çalışmaların örnek olması gerektiğini söyledi.


Akdilek ve yöneticiler

Ziyarete AK Parti Derince Kadın Kolları Başkanı Hülya Akdilek’in yanı sıra teşkilat başkanı Sibel Zaloğlu, Çınarlı Mahalle Başkanı Serpil Demirdişli, Çenedağ Mahalle Başkanı Hülya Duran, Yavuz Sultan Mahalle Başkanı Nimet Kaymakçı, Yenikent Mahalle Başkanı Ülkü Matur, Fatih Mahalle Başkanı Gül Özecik, İbni Sina Mahalle Başkanı Naciye Demirtaş, Dumlupınar Mahalle Başkanı Müzeyyen Ocaklı, Mersincik Mahalle Başkanı Zeynep Ünlü, Deniz Mahalle Başkanı Nurcan Okumuş ve Sırrıpaşa Mahalle Başkanı Ayşegül Turan katıldı.


Koordineli çalışma

AK Parti Derince Kadın Kolları Başkanı Hülya Akdilek, gerçekleşen ziyarette çalışmalar ile ilgili bilgi alırken şu açıklamalarda bulundu “Yapılan bu çok önemli hizmetlere kadın kolları olarak bizde gerekli desteği vermeye çalışıyoruz. Kurumla koordineli çalışıp, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gerekli hizmetleri götürüyoruz.  Ben başta Derince Belediye Başkanımız Dr. Aziz Alemdar olmak üzere kurum müdürü Cafer Durmaz ve tüm çalışanlara hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum.”
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817