banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Dereler Temizlendi ve İlaçlandı


 

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki derelerin temizlenmesi çalışmasını sürdürüyor. Yaz ayları başında başlatılan çalışma kapsamında ilçe genelindeki derelerde hem görsel hem de hijyen açısından temizlik çalışması başlatan ekipler, atıkları topladı, çevresindeki otların da temizlenmesi işlemini gerçekleştirdi. Temizlenen dereler ise sivrisinekle mücadele kapsamında Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin de desteğiyle ilaçlandı.

SİVRİSİNEKLE MÜCADELE

Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek, “Hem görsel açıdan hem de vatandaşların sağlığı açısından derelerde başlattığımız çalışmalarımız sürüyor. Bir taraftan derelerin iç ve çevre temizliğini sağlarken, sivrisinek oluşumunu engelleme açısından da Büyükşehir Belediyemizin de desteğiyle ilaçlama gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826