banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Derince Araştırma Hastanesinden şikayet var
(Hakan Turcan) - Hergün birçok hastaya hizmet veren, önemli ameliyatların yapıldığı Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatan hastalar ve refakatçileri, odalarda hijjene önem verilmediğini, temizliğin yeterli olmadığını söylüyorlar.

Gazetemizi arayan bir hasta yakını, odalarda bulunan refakatçi koltuklarının sanki aylar boyunca silinmediğini, kolonyalı mendille sildiğinde katmerlenmiş bir kir tabakası olduğunu gördüğünü söyledi. Hasta yataklarının kan lekeleri içinde olduğunu, insanın içinin kaldırmasının mümkün olmadığını söyleyen okurumuz, tuvaletlerin de kirden kapkara hale gelmiş olduğunu belirtti.

Temizlikten şikayetçi olan okurumuz şunları sölyledi: "Seka Devlet Hastanesinde de hasta refakatinde bulundum. Tam bir özel hastane gibi. İnsan evinde gibi rahat ediyor. Heryer tertemiz. Ama Derince Araştırma hastanesi hijyen konusunda oldukça zayıf. Temizliğe daha fazla önem verilmesi gerekiyor. İnsanları kan lekeleri içinde olan yataklarda yatmaya mecbur bırakmak hiç doğru değil. Refakatçi koltuklarının kol dayama bölümlerini kolonyalı mendille sildiğimde sapsarı bir kir tabakası çıktığını görünce şaşırdım. Acaba koltuğunu rengimi çıkıyor diye kendi kendime sormadım değil. Ama biraz daha temizleyince öyle olmadığını anladım. Sanki aylar boyunca hiç silinmemiş gibiydi."













Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826