banner2779
banner2752
banner2750

 DERİNCE ARAŞTIRMADA ÇOCUK MÜŞAHADE YENİLENDİ

   Anne-babaların en değerli varlıkları, geleceğin teminatı olan çocukların, doğumdan itibaren sağlıklı yetişmesi, hastalıklardan korunması ve hastalıklarının tedavi edilmesi, toplum sağlığının temelini oluşturmaktadır.

Artık Hastaneden Korkmuyorlar


   Bu amaçla Derince Eğitim Araştırma Hastanesinde, Acil Servisine başvuran çocuk hastaların korkmadan ve kendilerini ev ortamında hissedebileceği şekilde sağlık hizmeti aldıkları Çocuk Müşahade birimi yenilenerek çok daha ferah ve rahat görünüme kavuşturuldu. Aynı zamanda duvarlar çizgi film karakterleri ile süslenerek çocukların hastaneden korkmayacakları bir ortam sağlanmış oldu.

   Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş “Anne ve çocukların sağlık, bakım ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılamak için var olan kurumlarımızda, temel amaçlardan biri de çocuklarımızın toplum hayatına sağlıklı bireyler olarak katılmalarını sağlamaktır. Çocuklarımızın iyi olmaları için modern tıbbın tüm gelişmelerini takip etmekte ve uygulamaktayız. Hastanemizden sağlık hizmeti alan çocuklarımızın korkmayacağı ve aileleri ile birlikte rahat edebileceği bir ortam oluşturduk. Bölge halkımıza sunulan sağlık hizmeti standartlarının artması ve geliştirilmesi bizleri de mutlu etmektedir” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751