banner2779
banner2752
banner2750

Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar'a seslendiler

Derince ilçesinin Yenikent mahallesi’nde vatandaş ayaklandı. Vatandaşlar; Venüs İş merkezinin hemen yanı başında yer alan içkicilerin,tinercilerin ve sokak hayvaklarının barındığı bu ucube  mikrop yuvasını istemiyoruz dediler.

BU BİNAYI BURADAN KALDIRIN!

Geçtiğimiz gün “Bu İnşaat’ta Neler Oluyor” başlığı ile Yenikent vatandaşının sıkıntısını gündeme taşımıştık. Derince ilçesinin Yeniket gibi güzide mahallesine yakışmayacak bu yapının vatandaşlar, Derince Belediyesi ile anlaşmazlık yüzünden bu halde olduğunu ve belediyenin mahallenin merkezindeki bu ucube yapının güvenliğini almadığını açıkladı.

ALEMDAR HANGİ SÖZÜNÜ TUTACAK ?

İnşaat seviyesinde kalan bu yapının akşam saatlerinde alt katlarından ateş yakıp oturan içkiciler, tinerciler, defalarca çıkan kavgalardan dolayı vatandaş sokağa çıkmıyor. Vatandaşlar yanına bayan alıp gecenin ilerleyen saatlerinde inşaata girenler olduğunu iddia etti. Yapının çevresinde oturan vatandaşlar;” Akşamları ailemizle balkona bile çıkamıyoruz. Burada defaklarca kavgalar oldu. Gece ilerleyen saatlerde yanında kadın bulunan adamlar inşaata girip çıkıyor. Burada belediye bir defasında kaybolan bir çocuğu aradı. İnşaatın etrafı tehlikeli. Gerekli önlemler alınmıyor. Çocuklarımız ve biz güvende değiliz. Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar bize söz vermişti. Hangi sözünü tutacak”dediler.

Düğün ve eğlence organizasyonunun oldukça hareketli olduğu Venüs İş merkezinin hemen yanı başında bulunan bu yapı için Derince Belediyesi ise sessizliğini koruyor. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751