banner2779
banner2752
banner2750

 Derince Belediye Demirspor Edirne’ye gitti

  Edirne’ye uğurlandılar

Bu sezon önce klasman grubu ardından ise play off’larda şampiyon olarak önemli bir başarıya ima atan Derince Belediye Demirspor U14 Takımı, ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkı kazanmıştı. Çayırovaspor, Dilovası Belediyespor ve Gebze Beylikbağıspor ile birlikte ilimizi U 14 Türkiye Şampiyonası 1. kademede müsabakalarında temsil edecek olan Derince Belediye Demirspor, Edirne grubunda yer alacak.

 

Yemekte buluştular

Kent genelindeki başarısını Türkiye Şampiyonası’nda da sürdürmeyi hedefleyen Derince Belediye Demirsporlu futbolcular Harikalar Sahili’nde yer alan Cafega’da düzenlenen yemeğin ardından Edirne’ye uğurlandı. Derince Belediye Demirspor Kulübü Başkanı Cevat Aygün, ikinci başkan Ahmet Güntepe, teknik direktör Talip Yeşilyurt ve antrenörlerin katıldığı uğurlama töreninde futbolcular başarı sözü verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751