Derince Belediye Meclisi'nden Filistin’e Destek

Başkan Aygün’den Önemli Mesajlar

Mayıs ayının ilk haftasında yapılması gereken Derince Belediyesi 2021 Yılı Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, tam kapanma uygulaması dolayısıyla 17 Mayıs Pazartesi günü yapıldı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün yönettiği katiplikleri Ayşe Şiranün ve Halime Gökdemir’in yaptığı Meclis Toplantısı, Yelken Kafe’de gerçekleşti. İki maddenin görüşülerek karar bağlandığı toplantıda Filistin’e karşı devlet terörü uygulayan İsrail sert bir dille kınandı. Meclis’te İsrail’i kınayan ve Filistin’e destek veren bir bildiri okuyan Başkan Aygün, önemli mesajlar verdi.

Filistinli Kardeşlerimizin Yanındayız

Başkan Aygün konuşmasında “Unutmayalım ki bu zulme sessiz kalanlar da en az zulmü işleyenler kadar suçludur. Bizler de bu zulme karşı sessiz kalmıyor ve tarihe not düşülmesi adına tepkimizi en güçlü şekilde ortaya koyuyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk milleti olarak Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, kardeş Filistin halkının uluslararası kamuoyunda her zaman destekçisi olmuş ve olmaya da devam edecektir. Derince Belediyesi Meclisi olarak uluslararası toplumu üç dinin kutsal şehri olan Kudüs'te yaşananlara artık sessiz kalmamaları gerektiğini hatırlatıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817