Derince Belediyesi Anı Defteri Oluşturdu

“Gece gündüz demeden nöbet tuttuk”

Derince Belediyesi 15 Temmuz Destanı’nın 1. yıldönümü dolayısıyla belediye binası önünde stand kurarak anı defteri oluşturdu. Vatandaşlar 15 Temmuz’daki yaşadığı anıları, duygu ve düşüncelerini bu defterde paylaşıyor. Kazım Gürler, Fatih Gürler ve Ahmet Yüksel de hain darbe girişiminde yaşadıklarını anı defteri ile paylaşan vatan sevdalılarından. Kazım ve Fatih Gürler baba-oğul olduklarını belirterek, “15 Temmuz’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla meydanlara çıkarak gece gündüz demeden nöbet tuttuk. Rabbim o alçaklara milletimizin ortaya koyduğu irade vesilesiyle izin vermedi. O hain gecede birçok vatandaşımız alçaklar tarafından vurularak gazi ve şehit oldu. Allah şehitlerimizin mekanlarını cennet eylesin” dedi.

 

“Vatan için canlarını siper etti”

15 Temmuz’da vatandaşların hiçbir siyasi görüş ayrımı yapmayarak vatan savunması yaptığını aktaran Ahmet Yüksel, “Bizler tarihi destanlarla dolu Osmanlı İmparatorluğu’nun torunlarıyız. Mazisi nice başarılarla dolu bu milletin bileğini Allah’tan başka hiçbir güç bükemez. Hepimiz gördük 15 Temmuz’da vatandaşlarımız hiçbir siyasi görüş ayrımı yapmayarak vatan savunması için canlarını siper etti. Nice fidanımız bu uğurda şehitlik mertebesine ulaştı. Rabbim mekanlarını cennet eylesin. Bizler millet olarak söz konusu vatan olunca düşmanlarımızın karşısında her zaman dimdik ayakta dururuz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817