banner2779
banner2752
banner2750

Derince Belediyesi engel tanımıyor

En iyi proje ödülüne sahip

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından düzenlenen "Sağlıklı Şehirler 2011 En İyi Uygulama Yarışması"nda "Engelli Birey ve Ailelerine Destek" projesiyle Sosyal Sorumluluk Projeleri dalında en iyi proje ödülüne layık görülen Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi (EYDEM), bünyesinde yaptığı çalışmaları İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen EYAF EXPO Engelsiz Yaşam Fuarı'nda tüm Türkiye ile paylaşma imkanı buldu. Bünyesinde oluşturduğu sıcak ortamıyla engelli birey ve ailelerinin mutluluğuna katkı sağlayarak öğrencilere resim, takı-tasarım, basketbol, ritim, ebru, okuma yazma, sosyal beceri, yüzme, masa tenisi ve aerobik kursları veren Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi (EYDEM), uzman eğitmenler ve psikologlar eşliğinde yaptığı çalışmaları EYAF EXPO Engelsiz Yaşam Fuarı'nda sergiledi.

İlgi odağı olmayı başardı

Bakırköy’de bulunan İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen ve dört gün boyunca süren EYAF EXPO Engelsiz Yaşam Fuarı'nda, engelli vatandaşlara sunulan ve hayatlarını kolaylaştıracak birbirinden değişik proje, hizmet ve ürünler sergilendi. Fuara ilk kez bu yıl katılan Derince Belediyesi, kurmuş olduğu 56 m2’lik standıyla Engelsiz Yaşama Destek Merkezi (EYDEM)’in çalışmalarını tanıtma imkanı buldu. Kurulduğu günden itibaren yaptığı çalışmalarla engeli birey ve ailelerinin yaşama bakış açılarını değiştiren EYDEM’in hazırladığı stant, fuarın en çok ilgi gören noktalarından biri olmayı başardı. İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuarda engelli bireylerin yaşam standartlarını yükseltmek ve yaşam alanlarını genişletmek amacıyla tasarlanan medikal, endüstriyel ürünler sergilenirken, çözüm odaklı proje üreten firmalar da ürünlerini sergileme imkanı buldu.

Metin Şentürk standı gezdi

30 belediye ve 200’ün üzerinde firmanın katıldığı EYAF EXPO Engelsiz Yaşam Fuarı’nda Derince Belediyesi yetkilileri yaklaşık bin 500 ziyaretçiyi yaptıkları çalışmalarla alakalı bire bir bilgilendirme imkanı bulurken, standı inceleyenlere EYDEM tarafından hazırlanan kupa, anahtarlık, rozet, takvim, film cd’si, bilgilendirme broşürü ve kitapçıklar hediy
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751