banner2779
banner2752
banner2750

Derince Belediyesi’nden İstifalarla İlgili Açıklama

Belediye yönetimi, basına yansıyan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Üretim İşçisine zam var, idari kadroya zam yok’ ve ‘ Derince’de Bayraktar yüzünden 4 istifa’ şeklinde haberlerle ilgili detaylar şu şekildedir. Belediye Başkanımız Zeki Aygün’ün yaptığı yatırımlarla her geçen gün büyüyen ve yurt dışına da ihraç edilen iştirakimiz Çenesuyu A.Ş.’de Mart ayı itibariyle sözleşme süreci tamamlanmıştır.

MART AYINDA İMZALANDI

Her zaman çalışanın yanında olan ve alın teri kurumadan işçinin hakkını vermeyi prensip edinen başkanımızın ilgili sendika Hizmet-İş ile yaptığı sözleşme neticesinde tesisimizde görev yapan 52 üretim personelimizin giydirilmiş maaşı yüzde 76”lık bir artışla 3 bin 400 TL’den 6 bin 6 TL’ye yükseltilmiştir. Yine Çenesuyu A.Ş. bünyesinde idari kadroda görev yapmakta olan çalışanlarımızın giydirilmiş maaşları da aynı sözleşme çerçevesinde 4 bin 700 TL’den 6.700 TL’ye yükseltilmiştir. Sözleşme sürecinin ardından maaşlarında ekstra bir artış talep eden idari kadro çalışanlarının bu talepleri Çenesuyu A.Ş. Yönetim Kurulu’nca uygun görülmemiştir. Bu gelişmelerin ardından üç idari kadro çalışanımız iş yerine gelmeyerek noter aracılığıyla istifalarını sunmuş olup, yaşanan süreç bundan ibarettir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751