Derince Belediyesi’nden örnek olacak uygulama

Ana sınıfı ve 1. sınıf öğrencileri

İlçe genelinde eğitim-öğretime yönelik sağladığı imkanlarla herkesin takdirini kazanan Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’ın talimatıyla, okulla yeni tanışan öğrenciler için örnek olacak nitelikte bir uygulama başlatıldı. İlçedeki okulların ana sınıfına ve 1. sınıfa kayıt olan öğrencilerin, okullarına olan uyum sürecine katkıda bulunması maksadıyla 6 ayrı bölgede düzenlenecek olan programların ilki Çınarlı İlkokulu’ndan start aldı.

Öğrenciler çok mutlu oldu

Tır tiyatrosu, çocuk oyunları, animasyon gösterileri, palyaço etkinlikleri ve çeşitli yarışmaların yer aldığı ilk gün programına minik öğrencilerin yanı sıra aileler de yoğun ilgi gösterdi. Çınarlı İlkokulu bahçesinde düzenlenen etkinlikte renkli bir gün geçiren öğrencilerin mutluğu gözlerinden okunurken veliler de uygulamanın son derece yararlı olduğunu belirterek Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar ve belediye yetkililerine teşekkür ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817