banner2779
banner2752
banner2750

DERİNCE BELEDİYESİ’NDEN VERGİ BORCU HAMLESİ

Kalıcı Adımlar Atılıyor

Başkan Aygün yönetiminde gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerinin sergilendiği Derince’de çalışmalar tüm hızıyla devam ederken vizyon projeler de bir bir inşa ediliyor. İlçe halkına söz verdiği 41 projenin % 66’lık kısmını henüz iki yıl dolmadan hayata geçiren Başkan Aygün, belediyeyi sağlam temeller üzerine oturtacak kalıcı adımlar atmayı da ihmal etmiyor. Belediye borçlarının yapılandırılması noktasında önemli çalışmalar yapan Başkan Aygün yönetiminde gerçekleşen vergi hamlesi ile birlikte önemli kazanımlar elde edildi. Derince Belediyesi’nin Milli Emlak Genel Müdürlüğü ve Derince Vergi Dairesi ile yaptığı çalışmalar neticesinde vergi borçlarının 42 milyonluk kısmı sıfırlandı.

42 Milyonluk Borç Kapatıldı

Vergi borçlarına karşılık gayrimenkul devri konusunda bilgilendirmede bulunan Başkan Aygün, “Halkımıza daha hızlı ve etkin hizmet götürebilme noktasında borçlarımızı azaltıp, kalıcı gelir getirici adımlar atıyoruz. Bu doğrultuda vergi borçlarımıza mahsuben mülkiyeti belediyemize ait olan fakat hazine adına kayıtlı olması gereken kamusal alandaki 13 adet taşınmazımızı Milli Emlak Genel Müdürlüğü’ne devrettik. Yaptığımız bu çalışma ile birlikte vergi borçlarımızın 42 milyonluk kısmını sıfırlamış olduk. Böylelikle merkezi idareden aldığımız gelirlerden her ay yapılan %15’lik kesinti de sona ermiş olacak. Bu kaynakları da yine ilçe halkımızın hizmetinde kullanacağız. Derince’mize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751