Derince Birlikspor’dan Başkan Alemdar’a ziyaret

 

Bu sezon Birinci Amatör Küme’de mücadele verecek olan Derince Birlikspor’un Necdet Yüce başkanlığında göreve yeni gelen yönetim kurulu üyeleri, Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’ı ziyaret etti

 

Yeni yöneticiler katıldı

Derince Birlikspor Kulübü Başkanı Necdet Yüce, yeni yönetim kurulu üyeleri Şaban Eraslan, Zeki Şahin, Uğur Gülsoy, Recep Çiçek, Tunahan Berber, Bekir Sargın, Ali Oktan ve Yakup Deniz’den oluşan heyet Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Geçtiğimiz günlerde kongresini gerçekleştiren ve yeni yönetim kurulunu belirleyerek çalışmalara başlayan Derince Birlikspor’un gerçekleştirdiği ziyaret nezaket görüşmesi şeklinde gerçekleşti.

 

Gençliğe hizmetin yanındayım

Ziyarette Derince Birlikspor Kulübü Başkanı Necdet Yüce, Başkan Alemdar’ın spora olan desteklerini bildiklerini ve kendilerinin de spor camiasına hizmet etmek için görev aldıklarını söyledi. Spor camiasına her zaman katkı sunduğunu ve bundan sonra da sunmaya devam edeceğini belirten Başkan Alemdar ise spora ve gençliğe hizmet eden her kulübün, her çalışmanın yanında olduğunu belirterek, Necdet Yüce başkanlığında oluşan yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar diledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817