Derince Çınarlıkent’te başvuru süresi uzatıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut’un alt gelir grubuna yönelik yeni projesi olan Derince Çınarlıkent’in satışı sürüyor. Daire satışlarının rahat bir şekilde yapılabilmesi için başvuru süresi 31 Ocak Cuma gününe kadar uzatıldı. Projeden yararlanmak isteyen vatandaşlar, hafta içi ve hafta sonu da Kent Konut’un Dolphin Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki satış ofisine başvuru yapabiliyor.

 

1+1 VE 3+1 DAİRELER

Derince Çınarlı Mahallesi’nde 37 bin 938 metrekarelik alanda hayata geçirilecek olan projede 56.28 metrekarelik 1+1 (51 adet)  83.24 metrekarelik 2+1 (487 adet), 123.92 metrekarelik 3+1 (24 adet) daire tipleri bulunuyor. Projede zemin kat dairelerin 45 adedi engelliler için ayrıldı. Dairelerin peşin satış fiyatları 55 bin ile 121 bin lira arasında değişiyor.

 

HAK KURASI ÇEKİLECEK

Kredili satışlarda, daire fiyatının %25’i peşinat olarak ödeniyor. Kalan bedel ise anlaşmalı bankalardan kredilendiriliyor. Peşinat bedeli, 3 ay arayla 4 eşit taksitte tahsil ediliyor. Başvuru bedeli ise 500 lira. Daireler için daha sonra noter huzurunda hak sahipliği kurası çekilecek. Kurada hak sahibi olamayanlara başvuru ücreti geri iade edilecek.

 

SOSYAL YAŞAM ALANI

Konut sahasından geri kalan 29 bin 503 metrekarelik (proje alanının %78’i) kısım ise yaşamın bir parçası olan çocuk oyun grupları, spor alanları, pergolalar, açık otoparklar ve yeşil alanlarla değerlendirilecek.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817