banner2779
banner2752
banner2750

Derince Cinayetinde 1 Tutuklu
Alınan bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde Akın Süleymanoğlu isimli şahıs yanına iki kişiyi alarak Derince Denizciler Caddesi üzerinde bulunan Hızır Sürücü Kursu'na giderek buranın sahibi ve akrabaları Hızır Y.'den bin TL istemişti. İsteğine olumsuz yanıt alan Süleymanoğlu ve yanında bulunan iki kişi, Hızır Y'i darp ederken, son anda ellerinden kurtulan Hızır Y. silahını havaya doğrultarak iki el ateş etmişti. Hızır Y'in kendini korumak için havaya ateş etmesinin ardından korkan Akın Süleymanoğlu ve yanında bulunan iki şahıs olay yerinden kaçarak uzaklaşmıştı. 

Olayda kafa ve kolundan yaralanan Hızır Y., polisi arayarak yardım isterken, olay yerine gelen polis ekipleri şahsın verdiği ifade doğrultusunda kendisini darp eden şahısları gözaltına aldı. Bu sırada Hızır Y., Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne tedavi olmaya giderken, aynı hastaneye sağlık kontrolüne getirilen Akın Süleymanoğlu ve akrabalarının saldırısına uğradığı öne sürüldü. Çıkan kargaşada olay yerinde bulunan ve Akın Süleymanoğlu'nun kardeşi olduğu öğrenilen Kaan Süleymanoğlu karın bölgesinden bıçaklanarak yaşamını yitirmişti. 

Cinayet ile ilgili gözaltına alınan Hızır Y., Furkan Y., Cihat Y., İbrahim Y., İhsan Y., Akın S., Ayten S., ve Cüneyt Y., adliyeye sevk edilmişlerdi. Zanlılardan akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen İbrahim Yavuz'un "Ben bıçakladım" dediği ve tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen 8 kişiden 7'si ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

Kaan Süleymanoğlu'nun cenazesinin Derince'de toprağa verileceği öğrenilirken, cenazeye tutuklu bulunan babasının da izin alarak katılacağı bildirildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751