DERİNCE'DE 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI


 

Kent Meydanı’nda Etkinlikler

Yurdun dört bir tarafından düzenlenen etkinliklerle kutlanan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Derince’de de coşku içerisinde geçti. Bu yıl 19 Mayıs’ın 100. yılı olması dolayısıyla çok daha coşkulu geçen 19 Mayıs kutlamalarının adresi Derince Kent Meydanı oldu. Katılımın son derece yoğun olduğu törene Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Garnizon Komutanı Vekili Dz. Albay Yetkin Koçtaş, Derince Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin, AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mahir Sarıdağ, İlçe Emniyet Müdürü Ali Fuat Aktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, İlçe Müftüsü Mecit Amil, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Yüksel, meclis üyeleri, muhtarlar, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Sportif Aktiviteler ve Halk Oyunu

Kent Meydanı’ndaki etkinlikler öncesi ilk olarak Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Garnizon Komutanı Vekili Dz. Albay Yetkin Koçtaş, öğrencilerin sportif etkinlikler yaptığı alanları gezerek, onlara eşlik etti. Kent Meydanı’nda düzenlenen etkinlikler saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programda ilk olarak bir selamlama konuşması yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Yüksel, 19 Mayıs’ın önemine değindi. 19 Mayıs dolayısıyla düzenlenen törenlerde ilk olarak Kocaeli Eskrim Kulübü sporcuları gösteri sundu. Ardından Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü’nün öğrencileri cimnastik, tekvando, güreş ve karate branşlarında çeşitli gösterilere imza attı. Sportif etkinliklerin ardından Çınarlı Ortaokulu öğrencilerinin halk oyunları gösterisi ile devam eden Derince’deki program protokol ve öğrencilerin toplu fotoğraf çekilmesi ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817