DERİNCE'DE AÇILIŞLAR

Uğur Pastanesi’nin İkinci Şubesi

Son zamanlarda birçok işletmenin hizmete girdiği Derincede bu kez iki ayrı işyerinin açılışı gerçekleştirildi. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, oda başkanları, ilçe protokolü ve esnafların yoğun ilgi gösterdiği açılışlar Çenedağ Mahallesi’nde yapıldı. İlk olarak Denizciler Caddesi No: 49/B adresinde açılışı gerçekleştirilen Ekrem Kalkan’a ait Uğur Pastanesi, Hafız Hasan Caddesi’ndeki işyerinin ardından ikinci şubesi ile Derincelilere hizmet vermeye başladı.

Miraj Bayan Kuaför El Değiştirdi

İlçedeki açılışlardan ikincisi ise yine Çenedağ Mahallesi Denizciler Caddesi No: 54 adresindeki Miraj Bayan Kuaför’ünde oldu. Kuaför salonunu yıllardır başarılı bir şekilde işleten Selma Yıldız, işletmeyi kuaför salonu çalışanlarından Gamze Şener’e devretti. Yeni açılan her iki işletmenin de Derince’ye hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Başkan Bulut, “Rabbim işletme sahiplerine bol ve hayırlı kazançlar nasip etsin. Yaptığımız çalışmalar ve hizmete giren işletmelerle Derince'miz büyümeye devam ediyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817