DERİNCE'DE DUALAR ŞEHİTLERİMİZ İÇİN

Programa katılım yoğundu

İlim Yayma Cemiyeti Derince Şubesi, Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde vatanımız ve milletimiz için canlarını ortaya koyan şehitlerimiz için Derince O'nu Dinliyor Kur'an -ı Kerim Tilaveti” programı düzenledi. Kahraman şehitlerimiz için gerçekleşen programa Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlim Yayma Cemiyeti Derince Şube Başkanı Yasin Kayı, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve temsilcileri, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı. Kur’an-ı Kerim okuması öncesinde cemiyetin faaliyetlerinin anlatıldığı sinevizyon gösterimi yapıldı. Sinevizyon gösteriminin ardından açılış konuşmasını yapan Şube Başkanı Yasin Kayı, “Rabbim ülkemiz ve milletimiz için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin mekanını cennet eylesin” dedi.

“Rabbim Mehmetçiklerimize güç, kuvvet versin”

Ülkemizin bekası için düşmanlar karşısında destanlar yazan kahraman askerlerimize Allah’tan güç kuvvet dileyen Başkan Bulut yaptığı konuşmada, “Bu millet geçmişten günümüze vatanı için daima gözünü kırpmadan canını ortaya koyan bir millettir. Bizler düşmanlarımız karşısında nice destanlar yazan bir milletin torunlarıyız. Tarihimizin bilincinde ülke olarak yine birlik ve beraberlik içerisinde tüm şer odaklarına karşı mücadelemizi sürdürüyoruz. Rabbim kahraman Mehmetçiklerimize güç, kuvvet versin. Şehitlik mertebesine ulaşan kahraman vatan evlatlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim mekanlarını cennet eylesin” dedi. Konuşmaların ardından şehitlerimiz için Kur'an -ı Kerim okunarak dualar yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817