DERİNCE'DE ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES DÜZENLENDİ

Protokol ve vatandaşlar katıldı

Derince’de eğitim veren Çenedağ Yatılı Kız Kur’an Kursu yararına Kent Meydanı’nda bir kermes düzenlendi. Derince Müftülüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen ve Derince Belediyesi’nin de katkı sunduğu kermeste, hazırlanan el emeği, göz nuru eserler satılarak Kur’an Kursu’na katkı sunuluyor. İki gün boyunca açık kalacak olan kermesin açılış törenine ilçe protokolü ve vatandaşlar da yoğun katılım sağladı.

Kermesin açılışı yapıldı

Kermesin açılışına Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Işık, Kocaeli İl Müftüsü Yusuf Doğan, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, İlçe Halk Eğitim Müdürü Muhammet İpekdal, kaymakamlık daire müdürleri, din adamları ve Çenedağ Yatılı Kız Kur’an Kursu öğreticileri ile aileler katıldı.

El emeği, göz nuru eserler

Derince Merkez Camii Müezzini İbrahim Demiröz’ün Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda protokol konuşmaları yapıldı. Çenedağ Yatılı Kız Kur’an Kursu’nda verilen eğitimlerle ilgili bilgilendirmelerin de yapıldığı konuşmaların ardından dualar eşliğinde kermesin açılışı yapıldı. Çenedağ Yatılı Kız Kur’an Kursu bünyesinde hazırlanan eserlerin ve gıda ürünlerinin satışının yapıldığı kermese olan ilginin ikinci günde devam etmesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817