banner2779
banner2752
banner2750

DERİNCE'DE SATRANÇ TÖRENİ

Kusachi’de Düzenlendi

Derince Belediyesi'nin hizmete açtığı eğitim noktaları tüm ilçeye hitap ederken, buralardaki kurslara katılan kursiyerlere farklı alanlarda kendilerini geliştirme imkanı sunuyor.

Derince Belediyesi’nin İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte eğitim imkanı sağladığı DER-MEK bu yıl yine altı ayrı noktada binlerce Derinceliye eğitim olanağı sundu. Bu merkezler arasında yer alan Kusachi DER-MEK binasında düzenlenen satranç kursu da en fazla ilgi gören branşlar arasındaydı.

Sertifika ve Madalya Töreni

85 kişinin katılımı ile gerçekleşen Kusachi DER-MEK’teki satranç kurslarında, geleceğin yıldızları usta öğretici Arif Aksüt’ten satrancın inceliklerini öğrenme imkanı buldu. Derince Belediyesi’nin İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte organize ettiği satranç kursunun son günü ise bir turnuva düzenlendi. Derince Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Işık’ın da takip ettiği ve satranç şölenine sahne olan turnuvanın sonunda ise düzenlenen törenle minik satranççılara sertifika ve madalyaları takdim edildi.

DERECEYE GİREN SPORCULAR:

1.GRUP:

1.Can Alp Aliustaoğlu

2.Kıvanç Köstence

3.Doruk Görmüş

4.Mustafa Eren

5.Yusuf Güvener

2.GRUP:

1.Ecrin Uzunbilek

2.Asude Selister

3.Ceren Uluca

4.Meyranur Başkanak

5.Özlem Özdemir

3.GRUP:

1. Ümit Göktuğ Zoren

2. Egemen Güç

3. Eysa Akar

4. Arda Efe Saçkesici

5. Yusuf Sarem

4.GRUP:

1. Yılmaz Önder Özer

2. Furkan Gemici

3. Eymen Özeren

4. Zeliha Yiğit

5. Enes Kaan Turhan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751