DERİNCE'DEKİ OTO YIKAMACIDA SİLAHLI KAVGA: 2 YARALI

Olay, Kocaeli’nin Derince ilçesi Dumlupınar Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, oto yıkamacıda aralarında husumet bulunan iki grup arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada silahla vurulan Sercan G. (39) ve Ertuğrul O. (27) vurularak yaralandı.

Olayı gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Sercan G. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Ertuğrul O. İse Seka Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenilirken, polis ekipleri Sercan G. ve Ertuğrul O.’yu yaralayan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817