banner2830
banner2829

Derince Dernek Sokak’ta Yoğun Mesai

Altyapı Tamamen Yenileniyor

Derince’de altyapı ve üstyapı düzenlemeleri kapsamında Çenedağ Mahallesi Dernek Sokak’ta çalışmalar sürüyor. Derince Belediyesi’nin İSU ile birlikte yoğunlaştığı çalışmalar kapsamında Çenedağ Mahallesi Dernek Sokak’ın altyapı ve üstyapısı tamamen yenilecek. İlk etapta Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sokaktaki kaldırımlar ve üstyapının söküm işlemi gerçekleşti. Belediye ekiplerinin yaptığı bu işlemlerin ardından ise İSU ekipleri altyapı düzenlemelerine başladı.

Sokak Pırıl Pırıl Olacak

Bölgede çalışmalara başlayan İSU ekipleri Dernek Sokak’taki eskiyen, sağlıksız içme suyu hatlarını ve abone bağlantılarını tamamen yeniliyor. Ayrıca içme suyu hatlarının yanında yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarını da elden geçirecek. İSU’nun yaptığı altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından ise bölgeye Derince Belediyesi tarafından asfalt serimi yapılarak, kaldırımlar döşenecek. Tüm işlemlerin ardından sokak pırıl pırıl bir görünüme kavuşturularak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817