DERİNCE EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ GÜCÜNE GÜÇ KATMAYA DEVAM EDİYOR

SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Doç. Dr. Kemal Tolga Saraçoğlu göreve başladı.

Geçtiğimiz haftalarda 5 yeni Uzman hekimin göreve başladığı SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde , Anestezi ve Reanimasyon Kliniğine yeni bir Doçent hekim atanarak  ilgili klinik kadrosu güçlendirilmiş oldu. Böylelikle  Anestezi ve Reanimasyon Kliniği kadrosunda 2 Doçent, 10 Uzman ve 15 Asistan hekimin görev yaptığı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi gücüne güç katmış oldu.

Hekim Kadromuzu Güçlendirmeye Devam Ediyoruz

Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş “ Hastanemiz bölgenin önemli merkezlerinden biri konumunda olmasının yanında gün geçtikçe büyüyen ve gelişen bir yapıya sahip. Bu yüzden gerekli branşlarda hekim kadromuzu güçlendirmeye gayret gösteriyoruz. İlerleyen zamanlarda özellikli branşlarda da hekim kadromuzu güçlendirmeye devam edeceğiz. Bölge halkımıza en iyi sağlık hizmetini sunmak için gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

Doç. Dr. Kemal Tolga Saraçoğlu Kimdir?

1977 İzmit doğumlu hekim, 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. 2008 Yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesinde Uzmanlığını tamamlayan hekim, 2015 yılında Doçent ünvanı aldı. En son göreve yaptığı İstanbul Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesinden Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine atandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817