DERİNCE İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ ATAMASI YAPILDI


Düzenlenen törene Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Başkanlar; Uz.Dr. Mürsel Durmaz, Op.Dr. M.Coşkun Güler, İlçe Sağlık Müdürleri katılım sağladılar.
İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney: “Şenol bey ilimizde birçok alanda görev yapmış tecrübeli bir hekim. Bu tecrübesini Derince ilçemize aktaracağına inanıyorum. Derince ilçemize ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Dr. Şenol Çavuşoğlu kimdir?

Dr. Şenol Çavuşoğlu, 1967 İskeçe (Yunanistan) doğumlu.İlk, orta  ve Lise öğrenimini  İzmit’de tamamladı. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültelerinden 1994 yılında mezun oldu. Beykent Üniversitesi Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Yüksek Lisans Bölümünden  2014 yılında mezun oldu. 1994-1999  yılları arasında Ankara da Sağlık ocağı ve 112 hekimliği yaptı. 1999-2012 arası Kocaeli 112 Komuta Kontrol Merkezi hekimliği yaptı.  2012-2017 arası Halk Sağlığı Müdürlüğün de  Şube Müdürü olarak görev yaptı. Çavuşoğlu bugün itibariyle Derince İlçe Sağlık Müdürlüğüne başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817