Derince Meclisinde 11 madde  karara bağlandı

Komisyona havale edildi

11 gündem maddesi ile toplanan Derince Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı toplantısını Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar yönetirken, katiplikleri Veysel Kadir Akkuş ve Abdullah Yalçınkaya yaptı. Derince Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen toplantıda Çenesuyu Parkı’nın adının aynı şekilde kalması kararlaştırılırken, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden gelen 3 maddelik plan tadilatlarıyla ilgili yazılar oy birliğiyle komisyona havale edildi.

 

Bir sonraki toplantı 3 Eylül’de

Toplantıda Cımbızlar Camii ve Kuran Kursu’nun spor salonu, şadırvanı ve tuvalet ikmal inşaatının bedelsiz yapılması kabul edilirken, Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün ek bütçe talebi oy birliğiyle komisyona havale edildi.  Meclis toplantısında ayrıca Yenikent, Çınarlı ve Yavuz Sultan Mahalleleri’nde bulunan çim halı saha ve çay bahçesi olan 3 alan için 10 yıla kadar kiralama kararı alındı. Derince Belediyesi Meclisi bir sonraki toplantısını 3 Eylül Pazartesi günü saat 17.00’de yapmak üzere noktalandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817