Derince Meclisi’nde  faaliyet raporu onaylandı

Encümen üyeleri ve Komisyonlar belirlendi

Derince Belediye Meclisi’nin Nisan ayı toplantısını Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar yönetirken katiplik görevlerini Veysel Kadir Akkuş ve Abdullah Yalçınkaya yaptı.  Toplantı bir önceki meclis karar özetlerinin görüşülmesi ile başladı. Derince Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen toplantıda görüşülen Encümen üyesi seçimi, Plan Bütçe Komisyonu üyesi seçimi, Çeşitli İşler Komisyonu üyesi seçimi, İmar Komisyonu üyesi seçimi, Çevre ve Sağlık Komisyonu üyesi seçimi ve Eğitim, Kültür ve Gençlik Spor Komisyonu üyesi seçimi gerçekleşti ve genel kurul üyelerince kabul edildi.


“Görevimizi en iyi şekilde yapıyoruz”

Meclis toplantısında komisyon üyelerinin seçiminden sonra 2012 yılı denetim ve faaliyet raporlarının okunup karara bağlanmasına geçildi. 2012 yılı denetim raporları okunurken ardından görüşler açıklandı. 2012 yılı Faaliyet Raporu’nun ardından ise muhalefet partileri yine görüşlerini belirtti. Meclis toplantısında son sözü alan Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar 4 yıldır Derince halkının menfaatleri için çok titiz bir yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini belirterek muhalefetin eleştirilerine yanıt verdi. ‘Biz halkımızın bize verdiği görevi iyi şekilde yaptığımızı düşünüyoruz’ diyen Başkan Alemdar, “Yalan, yanlış ifadelerle kamuoyunu yanıltmanın anlamı yok. Eğer elinizde bir bilgi varsa gidersiniz, davanızı açarsınız. Bu şekilde kimseyi suçlayamazsınız” dedi. Konuşmaların ardından faaliyet raporu onaylanırken, Derince Belediye Meclisi’nin bir sonraki toplantısının 2 Mayıs Perşembe günü saat 17.00’de yapılması kararlaştırıldı.


DERİNCE BELEDİYESİ KOMİSYON ÜYELERİ SEÇİMİ:


ENCÜMEN ÜYELERİ: Kenan Yalçın, Hikmet Karadeniz ve Mustafa Akdeniz


PLAN BÜTÇE KOMİSYONU: Celal Ayvaz, Abdullah Yalçınkaya, Okşin Beçet, Serpil Ceylan, İbrahim İlhan


ÇEŞİTLİ İŞLER KOMİSYONU: Hüseyin Demirelli, Kadir Bayrak, İsmali Balcı, Nezih Toplu, Erkan Katırağ


İMAR KOMİSYONU: Coşkun Çabukel, Kadir Bayrak, Yasin Kayı, Baki Dünya, Adem Eker


ÇEVRE VE SAĞLIK KOMİSYONU: Veysel Kadir Akkuş, Hüseyin Çepil, Okşin Beçet, Mustafa Çelikkol, İbrahim İlhan


EĞİTİM, GENÇLİK VE SPOR: Hakkı Öner, Hüseyin Demirelli, Yasin Kayı, Ali Haymanalı, Erkan Katırağ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817