banner2779
banner2752
banner2750

Derince Meclisi’nin Özel Konukları


 

Birlikte İstiklal Marşı’nı Okudular

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde gerçekleşen Aralık ayı Meclis Toplantısı’nın bu kez çok özel ve önemli konukları vardı. Derince Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’nde eğitim gören özel çocuklar, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Belediye Meclis Toplantısı’nı ziyaret etti. Meclis çatısı altında Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve meclis üyeleri tarafından karşılanan özel bireyler, daha sonra işaret dili ile birlikte İstiklal Marşı’nı okudular. Duygu dolu anların yaşandığı programda ayrıca özel çocuklar, meclis üyeleri ile tek tek tanışarak hediye takdiminde bulundu.

Başkan Aygün’den Önemli Mesajlar

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de Meclis’i ziyaret eden tüm özel çocuklara çeşitli hediyeler vererek “Birlikte İstiklal Marşımızı okuduğumuz, duygu dolu anları paylaştığımız çocuklarımız bize engellerin sevgiyle nasıl aşıldığını bir kez daha gösterdi. Derince Belediyesi olarak özel bireylerimiz ve ailelerini önemsiyor, onların yaşamlarını kolaylaştırıcı adımlar atmaya devam ediyoruz. Bu vesileyle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü”nü bir kez daha kutluyorum. Unutmayalım ki sevgi varsa, engel yoktur” dedi. Özel çocukların ziyaretinin ardından başlayan Meclis Toplantısı’nda ise görüşülen 7 gündem maddesi karara bağlanırken, bir sonraki toplantı tarihi ise 7 Ocak Salı günü saat 17.00 olarak belirlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751