banner2779
banner2752
banner2750

 Derince meydana çıkıyor
 Derince meydana çıkıyor

 

Derince meydanına kavuşuyor. Yeni dönemde bölgenin en görkemli camiini ilçeye kazandıran Derince Belediyesi, cami çevresinde yaptığı düzenlemeler ve hızla şekillenen çalışmalarla Derincelilerin hayalindeki meydanı da tamamlıyor

 

Ekipler hızlı çalışıyor

Derince Kent Meydanı’nda çalışmalar hızlı bir şekilde ilerliyor. Yeni dönemde bölgenin en görkemli camiini ilçeye kazandıran Derince Belediyesi, cami çevresinde yaptığı düzenlemeler ve hızla şekillenen çalışmalarla Derincelilerin hayalindeki meydanı da tamamlıyor. Kent Meydanı’nın inşaat işlerinin tamamlanmasının ardından meydan için yapılan peyzaj çalışmaları kendini göstermeye başladı. Daha önce cami, dükkan katları ve kapalı otoparkın birinci kısmı tamamlanarak hizmete açılan proje kapsamındaki ikinci etap çalışmaları da tamamlanmak üzere.

 

Peyzaj çalışmaları tam gaz

Meydanda son olarak Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin özel bir malzeme olan renkli, desenli ve baskı asfalt serme işlemini gerçekleştirmesinin ardından peyzaj çalışmaları tam gaz devam ediyor. Peyzaj çalışmaları kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler meydanı; Bonsai zeytin ağacı, süs eriği, ahşap pergole, Kırım tarihi hakkında bilgilerin ve Kırım’ın simgesinin yer aldığı ahşap saat kulesi ve çeşmenin yer aldığı çalışmalarla süslemeye başladı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751