Derince Millet Kıraathanesi Açıldı


Açılış konuşmasını yapan Başkan Aygün, “Kıymetli halkımızı ve özellikle gençlerimizi Millet Kıraathanemize bekliyoruz” dedi.

Programa Katılım Yoğundu

Gönül belediyeciliği anlayışıyla çalışmalarına devam eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, önemli bir projeyi daha ilçe halkının hizmetine sundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın projeleri arasında da bulunan Millet Kıraathanesi’nin açılışı Deniz Mahallesi İstasyon Caddesi Kanarya Sokak'taki Tarihi Gar Binası’nda yoğun bir katılımla gerçekleşti. Programa AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Yozgat Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Kandıra, İzmit, Derince ve Körfez ilçeleri koordinatörü Abdullah Köktürk, AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, MHP İlçe Başkanı Zeki Omurca, Belediye Başkan Yardımcıları, Kemal Bayraktar, Adnan Pala, İbrahim Şirin ve Ayşe Mamat, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve yöneticileri, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Başkan Aygün’den Çakır’a Teşekkür

Millet Kıraathanesi’nin açılış töreninde konuşan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Taahhütümüz olan Millet Kıraathanemizin açılışını gerçekleştiriyoruz. İlçemizde rutin hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Bu hizmetlerimizin yanında vaat ettiğimiz çalışmalarımızı da bir bir hizmete sunmaya devam ediyoruz. Kıraathanemizde ilçe halkımızın dinlenebileceği sohbet edebileceği kitap okuyabileceği çayını kahvesini içebileceği bir alan oluşturduk. Yozgat Vali yardımcımız Şükrü Çakır’ın katkıları da çok büyük. 4 bin 500 adet kitabı Millet Kıraathanemize tahsis ettiler. Kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Amacımız milletimize hizmet etmek. Vatandaşlarımızı kitap okumaya yöneltme gayreti içerisindeyiz. Halkımızın okuma alışkanlığını arttırmak için bu alanları oluşturarak ilk adımı atmış bulunuyoruz. İnşallah kıymetli halkımızı ve özellikle gençlerimizi buraya bekliyoruz” dedi.

Başkan Aygün’e Hizmet Teşekkürü

Başkan Aygün’e hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Yozgat Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, “Bugün burada halkımız için çok önemli bir hizmetin açılışını gerçekleştiriyoruz. Özellikle kitap okunması amacıyla oluşturulan bu alanları iyi değerlendirmek gerekli. 4 bin 500’e yakın çok kıymetli kitaplar bu merkez içerisinde yer alıyor. Bu hizmeti halkımıza sunan Derince Belediye Başkanımız Sayın Zeki Aygün’e, destek veren, çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, “Kıraathane ilmi edebi adabı sevgiyi saygıyı kıraat edeceğimiz, sohbet edeceğimiz bir yer olarak hizmete açıldı. Belediye Başkanımız Sayın Zeki Aygün’e bu önemli çalışmasından dolayı teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle Başkanımız Aygün 41 projenin tümünü inşallah vatandaşlarımızın hizmetine sunacak” şeklinde konuştu.

“Millet Kıraathanesi hayırlı olsun”

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün 41 vaadini de yerine getireceğini belirten AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın milli ve manevi değerlerle bütünleşmiş olarak yetişmeleri hepimizin ortak arzusu ve hedefidir. Eğitimle ilgili hizmetler daha önemli. Bu önemli projede emeği geçen başta Başkanımız Zeki Aygün’e ve katkısı olan tüm arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Derince Belediye Başkanımız Zeki Aygün beş yıllık süreç içerisinde 41 vaadini de yerine getirecektir. Millet Kıraathanesi ilimiz ve ilçemiz için hayırlı, uğurlu olsun” dedi. Konuşmaların ardından protokol mensupları ile programa katılan vatandaşlar Millet Kıraathanesi’ni gezerek incelemelerde bulundu. Binlerce kitabın yer aldığı kıraathane vatandaşlar tarafından da büyük beğeni topladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817