DERİNCE'MİZİ YARINLARA HAZIRLIYORUZ

Körfez Ticaret Odası ve Kocaeli Müteahhitler Birliği

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, geçtiğimiz günlerde genel kurullarını yapan Körfez Ticaret Odası ve Kocaeli Müteahhitler Birliği’nin başkan ve yöneticilerini makamında konuk etti. Başkan Bulut’un ilk ziyaretçileri Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri oldu. Öztürk ve ekibini kutlayan Başkan Bulut, “Körfez Ticaret Odası’nın yeni dönemde de kente değer katana, başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyorum” dedi. Başkan Bulut, Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Faruk Mamik ve yönetim kurulu üyeleri ile de bir araya geldi. Yerel bazda yapılan çalışmalar ve ülke genelinde yaşanan gelişmelerle ilgili istişarenin gerçekleştiği görüşmede Başkan Bulut, Faruk Mamik başkanlığındaki Müteahhitler Birliği yönetimine görevlerinde başarılar diledi.

Derince’mize Değer Katmaya Devam Ediyoruz

Derince’ye hizmet etmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Başkan Bulut, “4 yıl önceye döndüğümüz zaman, çok şükür bugün halkımıza vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmiş olmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün Körfez’in incisi konumundaki Yelken Kafe, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, İshakçılar Kültür Merkezi, Şehit Er Emre Kaan Arlı Çok Amaçlı Spor Salonu, İshakçılar Er Meydanı ve Spor Kompleksi, 20 metrelik alternatif yol ve viyadük projelerini tamamlayarak halkımızın kullanımına açtık. Yine yapımı devam eden vizyon projelerle Derince’mize değer katmaya devam ediyoruz. Bu doğrultuda istişare bizim için önemli. Derneklerimiz, STK’larımız ve kentin dinamikleri ile birlikte hareket ederek, Derince’mizi yarınlara hazırlıyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817