banner2779
banner2752
banner2750

DERİNCE'NİN GELECEĞİNE İMZA ATIYORUZ

Yılmaz ve Bulut, Fatih Mahallesi’ne konuk oldu

Derince Kaymakamı Akın Yılmaz ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut'un öncülüğünde ilçe genelindeki mahallelerde gerçekleşen toplantılara Fatih Sultan Mahallesi’nde devam edildi. Her ay Derince’de yer alan farklı bir mahallede düzenlenen ilçe toplantıları bu kez Yörükler Derneği’nde gerçekleşti. Derince Kaymakamı Akın Yılmaz ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un yanı sıra ilçe protokolü ve kaymakamlık daire müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda bölge sakinleri ile bir araya gelindi. Mahalle bazlı toplantıların son derece verimli geçtiğini belirten Kaymakam Akın Yılmaz, “Halkımızın sorunlarını, talep ve önerilerini bire bir dinleme imkanı bulduğumuz bu toplantılarımız devlet ve millet arasındaki birliği daha da kuvvetlendiriyor. Gerek kaymakamlık olarak bizler, gerekse belediye başkanlığımız, bu toplantılardan son derece faydalı sonuçlar elde ediyoruz” dedi.

Projelerimiz planlı çalışmamızın eseri

Fatih Sultan Mahallesi sakinleri ile bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu dile getiren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, yaptığı konuşmada “Vatandaşlarımızın bu toplantılarda ilettiği fikirler bizim için önem arz ediyor. Geride kalan 4 yıla yakın süreçte hayata geçirdiğimiz projelerimizi belirlerken STK’larımız ve halkımızla yaptığımız bu tür toplantıların önemli rolü oldu. Derince’nin geleceğini şekillendiren çalışmalara imza atmaktan mutluluk duyuyoruz. Biz Derince’mize değer katan projelerimizi ortaya çıkartırken önce hayal ettik. Daha sonra hayalimizde oluşturduğumuz bu çalışmalarımızı projelendirdik. Son olarak ise inşa çalışmalarına başlayarak, birbirinden önemli projelerimizi Derince’mize kazandırdık. Bugün ortaya çıkan Kapalı Yüzme Havuzu, Yelken Kültür Merkezi, İshakçılar Kültür Merkezi, İshakçılar Spor Kompleksi, 20 metrelik alternatif yol ve viyadükler ile Sporcu Fabrikası, bu planlı çalışmanın eseridir. Kalan projelerimizi de tamamlayarak, ilçe halkımızın hizmetine sunacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751