banner2779
banner2752
banner2750

Derince Ramazan’da Büyük Bir Aile

İftar Sofrası Yenikent’te Kuruldu

Maneviyatın en üst noktada olduğu Ramazan ayı Derince’de gerçekleşen iftar programları ve çayhane etkinlikleri ile en güzel şekilde yaşanmaya devam ediyor. Derince Belediyesi’nin bu yıl on iki ayrı noktada kuracağı iftar sofralarının üçüncüsüne Yenikent Mahallesi ev sahipliği yaptı. Gazi Mustafa Kemal Paşa Caddesi önündeki alana kurulan iftar sofralarına yaklaşık beş bin kişi katılırken, vatandaşlar hep birlikte oruç açmanın huzurunu yaşadı. Başta Yenikent sakinleri olmak üzere ilçe halkını bir araya getiren iftar programına Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, Derince Belediye Başkan Yardımcıları Nurettin Işık, Ayşe Mamat ve Osman Ergin, AK Parti Derince İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz, muhtarlar, meclis üyeleri ve STK temsilcileri yoğun ilgi gösterdi. Yenikent Mahallesi’nde düzenlenen program öncesi alana gelen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, kurulan iftar sofralarını dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti. Mahalle iftarlarından duydukları memnuniyeti dile getiren bölge sakinleri de düzenlenen iftar programı için Derince Belediyesi’ne ve Başkan Ali Haydar Bulut’a teşekkür etti.

“Oynanan Oyunları Birlikte Bozacağız”

İftar programında bir konuşma yapan Başkan Bulut, “Bizler yerel yöneticiler olarak, sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yaptığımız her hizmet, her çalışma vatandaşlarımız için. Sizler birlik ve beraberlik içerisinde olduğunuz sürece birçok proje daha ortaya çıkacak. Sizlerin dua ve gayretleriyle Türkiye’nin üzerinde oynanan bu oyunları birlikte bozacağız. Ülkemiz güçlü olduğu müddetçe bütün sorunları çözeriz. İnşallah Yenikent’te yapımı devam eden Kapalı Pazar ve Hoca Ahmet Yesevi Camii projelerimizi de önümüzdeki günlerde tamamlayarak hizmete açacağız. Çok amaçlı salonlardan mahalle konaklarına, spor alanlarından yüzme havuzlarına, viyadüklerden 20 metrelik yollara kadar yaptığımız her şey sizler için. Fakat en önemli projemiz sizlerle bir arada olmak, burada gönül gönüle oruçlarımızı açmak” dedi. Derince Kaymakamı Akın Yılmaz da yaptığı konuşmada “Derince ilçemiz, kaymakamlığı, belediyesi ve halkı ile kaynaşmış durumda. Bizim için önemli olan sizlere yapılan hizmet ve sizin memnuniyetiniz. Yerel yönetim ve merkezi yönetim olarak her şeyi sizler için yapıyoruz. Ramazan ayında belediyemizin düzenlediği bu anlamlı programlarda halkımızın kaynaşmasına vesile oluyor.” dedi. Yenikent Mahallesi’ndeki Ramazan etkinlikleri kurulan çayhane ve çocuk oyun alanları ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751