banner2779
banner2752
banner2750

DERİNCE STADININ ÇİMLERİ,DİLOVASI'NDA DEĞERLENDİRİLDİ

Yoğun yağışlarda su birikmesi nedeniyle Dilovası D-100 Batı Kavşağı bölgesinde karayolu kapanıyordu. Bu duruma son vermek için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Dilovası Batı Kavşağı’nda yatay sondajlı altyapı sistemi kurarak birikecek suyun Dilderesi’ne deşarjını sağladı. Yapılan altyapı çalışması sonrasında kavşağın yeşil alanlardaki bozulmalardan dolayı Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı gerçekleştirdiği çevre düzenlemesi kapsamında Derince Yenikent Mahallesi’nde stadın çimlerini Dilovası Batı Kavşağı’na serdi.

ÇİMLER KAVŞAKTAKİ YEŞİL ALANDA DEĞERLENDİRİLDİ

Dilovası Batı Kavşağı’ndaki önemli bir sorunu çözen Büyükşehir Belediyesi, yapılan alt yapı çalışması nedeni ile kavşağın bozulan yeşil alanından çevre düzenlemesi yapılıyor. Derince Yenikent Mahallesi’ndeki stadyumdaki yenileme kapsamında kaldırılan çimler, rulo şeklinde Batı Kavşağı’na taşındı. Yoğun bir çalışma sonucunda rulo halindeki çimler, kavşaktaki belirlenen yerlere serildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751