banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Derince Tüneli’nin Jeneratörü Değiştirildi

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yaptığı çalışmalarla trafik akış ve güvenliğini maksimum seviyeye çıkarıyor. Ulaşım yatırımları devam eden Büyükşehir, bir yandan da tamamlanan projelerde güvenli ulaşımın sağlanması için gerekli tedbirleri alıyor.

 

250 KVA GÜCÜNDE

Büyükşehir Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı Enerji, Aydınlatma ve Mekanik İşler Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışma kapsamında Derince Tünelindeki Jeneratör yenilendi. 250 Kva gücünde yeni jeneratör montajı ve elektik kablo bağlantıları tamamlanırken eski jeneratörün demontaji da yapıldı. Elektrik kesildiğinde otomatik olarak devreye giren jeneratör tünel içerisindeki aydınlatmanın yanmasını sağlıyor.

 

TÜNELLER TEMİZLENİYOR

Diğer yandan Büyükşehir, trafik güvenliğinin sağlanması için Kocaeli genelinde bulunan tünellerde temizlik çalışması gerçekleştirmeye devam ediyor. Ekipler tünellerde araçların geçişlerinde egzoz dumanlarından oluşan ve lastiklerle beraber gelen kirliliğin önüne geçiyor. Temizlik çalışmaları uzman ekipler tarafından yapılırken hem tünel yolları hem de duvarlarının temizliğini sağlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826