DERİNCE VE KOCAELİ'NİN GÖZÜ AYDIN

Bilindiği gibi başta Derince olmak üzere tüm Kocaeli halkı İsmetpaşa Stadı’nın Millet Bahçesi olması için yoğun bir kampanya başlatmıştı. Ancak önceki gün açıklanan projelerde İsmetpaşa Stadı’nın Millet Bahçeleri listesinde yer almaması üzerine kamuoyunda yeniden bu yönde beklenti oluştu. Bunun üzerine Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, dün Cumhurbaşkanlığına bu konuyla ilgili gerekli bilgilendirmeleri yaptı ve bugün beklediği müjdeli haberi aldı.

İbrahim Kalın, Bulut’u Aradı

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’u arayarak İsmetpaşa Stadı’nın da Millet Bahçesi olduğu müjdesini verdi. Bu haber Derince’de ve Kocaeli’de sevinçle karşılanırken konu ile ilgili bir açıklama yapan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Halkımızın stadı yine milletimizin bahçesi olsun dedik. Özellikle gençlerden gelen bu talebe biz de destek verdik. Sağ olsunlar ilgili ve yetkili kişiler bu konuya duyarsız kalmadı. Dün yaptığımız girişimler sonucu neticeyi almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sayın İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanımızdan aldığı müjdeli haberi bugün verdi. İsmetpaşa Stadı Millet Bahçesi oluyor.” dedi.

Bugün Yalova Mitinginde Açıklanacak

Başkan Bulut açıklamasını şöyle sürdürdü “Gücünü milletinden alan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bir kez daha milletinden gelen bir talebi geri çevirmedi. Derince ve Kocaeli halkına hayırlı, uğurlu olsun.” dedi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın telefonda verdiği bilgiye göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 15.00’de Yalova’daki mitingte İsmetpaşa Stadı’nın da Millet Bahçesi olduğunu bizzat kamuoyuna açıklayacak.

BULUT: Başkan Bulut, dün yaptığı girişimlerden sonuç aldı.

KALIN: Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Başkan Bulut’u telefonla arayarak müjdeyi verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817