Derince ve Körfez’i buluşturan sahil
 Derince ve Körfez’i

buluşturan sahil

Derince ve Körfez’i buluşturan sahil düzenlemesi ile birlikte bölgeye akın eden vatandaşlar yaz aylarının tadını en güzel şekilde çıkartıyor

Yürüyüş ve deniz keyfi

Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde, Derince ve Körfez Belediyelerinin katkılarıyla hayata geçen sahil düzenlemesi yaz aylarında vatandaşların en çok ilgi gösterdiği noktalardan biri olmayı başardı. Toplam 85 bin metrekare alanı kaplayan Derince 60 Evler ile Körfez Tütünçiftlik arasındaki sahil kısmını birleştiren proje ile iki ilçe birbirine sahilden bağlanırken, vatandaşlar da burada hem yürüyüş yapıp, hem de eşsiz deniz keyfi yaşıyor.

Bölgeye olan ilgi arttı

Adeta iki sevgiliyi birbirine kavuşturan proje doğrultusunda çalışmalar sürerken, sahil düzenlemesi bölgeye olan ilgiyi de arttırdı. Sahil bandının birleştirilmesiyle vatandaşların özellikle hafta sonları büyük rağbet gösterdiği Harikalar Sahili, Tütünçiftlik Sahili’ne kadar uzadı ve buraya yapılan yürüyüş parkurları, bisiklet parkurları, piknik alanları, balık avı iskeleleri ve spor alanları ile bölge yeni bir cazibe merkezi haline geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817