banner2779
banner2752
banner2750

DERİNCE YİNE TEK YÜREK
 Tekbirler eşliğinde darbeye tepki

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) yurt genelinde teşebbüste bulunduğu darbe girişimine karşı ülkemizin hemen hemen her noktasında olduğu gibi Derince’de de birçok vatandaş meydanlarda buluşarak milli iradeye destek vermeye devam ediyor. Darbe teşebbüsünün olduğu 15 Temmuz akşamı itibariyle Kent Meydanı’nda toplanan ve burayı bir an olsun boş bırakmayan Derinceliler, ellerinde bayraklarla sloganlar atarak hükümete ve milli iradeye destek olduklarını beyan ediyorlar. Burada İstiklal Marşı'nı okuyan vatandaşlar, tekbirler eşliğinde darbeye karşı olan tepkilerini dile getiriyor.

 

Başkan Bulut, vatandaşlarla bir arada

Derince Kent Meydanı‘nda kurulu olan dev ekran vasıtasıyla gelişmeleri an be an izleyen ilçe halkına, Derince Belediyesi çalışanları tarafından ücretsiz çay ve su ikramında bulunuluyor. Kent Meydanı’nda vatandaşlarla sürekli bir arada olan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan veya hükümet yetkililerinden gelecek "Evlerinize dönün" çağrısına kadar meydanlarda kalmayı sürdüreceklerini belirterek “Halkımızla beraber darbeye kalkışanlara karşı bir ve diri duruşumuzu sergiliyoruz. İnşallah hiç bir kuvvet bizim birliğimizi bozamayacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751