Derince’de 12.12.12 çılgınlığı

Başkan Alemdar yalnız bırakmadı

Yaşamlarını özel bir tarihte birleştirmek isteyen 18 çift, Derince Belediyesi Evlendirme Memurluğu’nda kıyılan nikah törenleriyle bekarlığa ‘elveda’ dedi. 100 senede bir görülen ‘12.12.12’ tarihini evlenmek için en uygun tarih olarak belirleyen çiftler nikah için Derince Belediyesi Evlendirme Memurluğu’nda işlemlerini yaptırdı. Bir bölümünde Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’ın da eşlik ettiği nikah törenleri sonunda, yaşamlarını bu özel günde birleştirenler için Derince Belediyesi’nin özel olarak hazırladığı hediyeler de kendilerine verildi. Sabah saat 09.00’da başlayan ve akşam saat 17.00’ye kadar devam eden nikah törenlerinde evlenen 18 çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

 

18 çift mutluluğa ‘evet’ dedi

Özel bir evlilik tarihi olarak belirlenen 12 Aralık 2012 Çarşamba günü Derince Belediyesi Evlendirme Memurluğu’nda yaşamlarını birleştiren çiftler ise şu isimlerden oluştu; Fatma Akgül-Yusuf Çiftçi, Merve Özkan-Oğuz Çakar, Nagihan Gençer-Hayati Özkan, Merve Kırkıl-Cüneyt Binici, Esin Durak-Kazım Daşkaya, Semra Canipek-Uğur Kılıç, Sebiha Sultan Boz-Ömer Yılmaz, Gülten Orhan-Hakan Tayyar, Hatice Aydın-Arif Bakar, Leyla Aksan-Yusuf Gökgöz, Dilek Ede-Hakan Yılmaz, Yaprak Aslan-Yunus Anlamaz, Şeyma Çinkaya-Bünyamin Akkaya, Yasemin Macit-Adem Dalma, Büşra Çakar-Gökhan Sarı, Derya Aldemir-Gökhan Özhan, Gülümser Sevinç-Bülent Kaynak, Gül Pembe Uzun-Murat Yüksel.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817