DERİNCE’DE 14 EVİ SOYAN ÇETE YAKALANDI
 Derince ilçesinde 2 ay içerisinde 14 ayrı eve girerek, evlerden para, altın, laptop ve elektronik eşya çaldıkları iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgi ve iddialara göre; Derince ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 2015 yılının başından bu yana Yavuz Sultan Mahallesi’nde Gül Sokak, Ocaklı Sokak, Hale Sokak, Göktaş Sokak, Selim Sokak, Gül Sokak; İbni Sina Mahallesi’nde Kezban Sokak, Kervan Sokak adreslerinde toplam 14 ikamette yaşanan hırsızlık olaylarıyla ilgili olarak soruşturma başlattı.

 

KİMLİKLERİ BİR BİR TESPİT EDİLDİ

Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından hırsızlık yapılan ikametlerden alınan parmak izleri sonucu soruşturma derinleştirildi. Hırsızlık yapılan evlerin yakınlarından alınan MOBESE ve işyeri güvenlik kameraları inceleme altına alındı ve şahısların kimlikleri bir bir tespit edildi. Derince ilçesinde önceki gün düzenlenen operasyonla, adeta bir hırsızlık çetesi olarak çalışan C.V.(19), B.K.(18) ve B.Y.(19) gözaltına alındı. Şahıslar yapılan sorgularının tamamlanmasının ardından Kocaeli Adliyesi’ne gönderildi. Şahıslardan C.V. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, B.K. adli kontrol cezası verilerek B.Y. ise savcılıktan serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817